top of page

Hvem kan jeg kontakte for spørsmål om årets materiellpakke?

For spørsmål om bestilling og levering av materiell, ta kontakt med NorgesProfil AS på verdensdagen@norgesprofil.no. Andre spørsmål om Verdensdagen kan rettes til info@verdensdagen.no.

Nei, det er kun produktene i nettbutikken som kan bestilles til høstens markeringer, da de fleste produktene i materiellpakken har for lang produksjonstid.

Kan vi kjøpe større antall av produktene som er i årets materiellpakke?

Hvor lang tid tar det før vi får vår bestilling?

Produktene i nettbutikken blir produsert fortløpende per bestilling. Normal produksjonstid er 1-3 dager + transport. Transport tar 1-3 dager til de aller fleste steder i landet. Så bestill i god tid, så er dere helt sikre på at dere får varene til deres markering.

Da produktene produseres per ordre er det dessverre ikke mulig å produsere færre enheter av gangen. Det tar tid å sette opp trykkmaskinene, så for å få en fornuftig pris på produktene må man opp i spesifisert antall.

Kan vi kjøpe mindre antall enn satt pakningstørrelse?

Hvordan betaler vi for varene?

Vi sender dere faktura med 14 dager betalingsfrist når varene er sendt. Dette forutsetter kredittverdighet. Om dere ikke er en bedrift eller organisasjon med kredittverdighet vil vi be om forskuddsbetaling før produksjonen av varene starter.

Varene sendes med Bring bedriftspakke. Vi kan kun sende til betjente adresser og dessverre ikke til postboks. Frakten tar 1-3 dager til de aller fleste stedene i Norge. Vi leverer ikke internasjonalt. 

Hvordan sendes varene?

Hvor mye koster frakten?

Frakten er fast 190 NOK eks mva per kartong uavhengig av vekt og hvor i landet forsendelsen skal. Antall kolli etterberegnes. Om dere må vite hvor mange kartonger det blir på forhånd ta kontakt med oss, så kan vi beregne frakten på forhånd.

bottom of page